Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia. Perioada de returnare începe cu prima zi în care ați intrat în posesia produselor.

Returul va putea fi procesat doar cu respectarea urmatoarelor conditii:

– Ambalajul și produsele trebuie să fie intacte(nu a fost folosit, spalat, rupt, patat ori deteriorat din alte cauze), incluzând toate etichetele si accesoriile.
– Anexați factura (procurați-vă o copie).
– Împachetați produsele în siguranță pentru a evita orice deteriorare în timpul transportului.

Adresa pentru returnare este: BULEVARDUL 15 NOIEMBRIE, NR 17, BRASOV, ROMANIA.

Va rugam NU trimiteti coletele standard prin Posta Romana pentru ca nu va ridica nimeni coletul de la posta, va recomandam un serviciu de curierat rapid(compania de transport este la alegerea clientului deoarece taxele de transport vor fi suportate de catre client).

Coletele mai pot fi predate personal la magazinul din Brasov.

Returnarea banilor sau retrimiterea produselor schimbate se va face doar după ce produsele vor ajunge la magazinul Kelme din Brasov.
De îndată ce vom primi coletul veți primi un e-mail de confirmare pentru returnarea contravalorii comenzii în termen de 14 de zile. In cazul in care predarea coletelor se face personal in magazinul Kelme din Brasov, contravaloarea se va face pe loc.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să luați legătura cu noi.